Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szaniterek (WC, mosdó)

Cégünk az Alföldi gyártmányú szanitereket forgalmazza, ezek főbb típusait készleten tartjuk. De természetesen más gyártók által készített szanitereket is rövid határidővel, kedvező áron beszerzünk. Kérem érdeklődjön telefonos elérhetőségünkön.

Az Alföldi termékek és azok gyártójának bemutatása: 

 

Alföldi szaniterek (mosdó, kézmosó, WC, monoblokkos WC, vizelde)  A VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország  néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.

Cégünk ISO 9001:2000 és  ISO 14001:2004 szabvány alapján kombinált menedzsment rendszerű tanusítvánnyal rendelkezik.

AZ ALFÖLDI bővülő termékválasztékával továbbra is mindent elkövet, hogy teljesítse a megalakulásakor felvállalt küldetését: hozzájárulni az otthonok esztétikumához.

Forrás: www.alfoldi.hu

 

Alföldi szaniterek

A szaniter termékek anyaga mázzal bevont porcelán. Anyagának vízfelvétele nem haladhatja meg a 0,5 %-ot. Az adott terminológia szerint porcelánnak a max. 0,5 %vízfelvételű, félporcelánnak a 0,5-5 % alatti, fajansznak az 5-15 % vízfelvételű termékeket nevezzük.
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. szaniter termékei fizikai-kémiai paramétereit tekintve megfelelnek a vonatkozó előírásoknak. 

CE jel az Alföldi termékekre  Alfoldi_CE (letölthető PDF formátumban).

10 év garancia

Az Alföldi a szaniterkerámiákra korábban vállalt 5 éves garancia időt 2002. április 1- jétől 10 évre emelte.

A 10 év garancia minden 2002. április 1-je után vásárolt Alföldi szaniterkerámiára vonatkozik, gyártási eredetű hibák esetén, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett:
- gyártási eredetű hibák pl.: repedés, mázhiány;
- szakszerűtlen beszerelés pl.: cementes habarcsba történő beágyazás;
- nem rendeltetés szerű használat mellett pl.: maró hatású anyag, parfümös üveg ejtése a kagylóba.
Szakszerűtlen szerelés a garancia azonnali elvesztését eredményezi!

Teljesítménynyilatkozat

2011. március 9-én hatályba lépett az Európai Parlament és Tanács 305/2011/EU rendelete az építési termékek forgalmazására vonatkozó harmonizált feltételek megállíptásáról és a 89/106/EGK tanácsi irányelv hatályon kívül helyezéséről. Ennek alapján az építési termékek gyártóinak ún. Teljesítménynyilatkozatot kell kiállítaniuk, és "Valamennyi forgalmazott termékhez mellékelni kell a teljesítménynyilatkozat egy példányát nyomtatott vagy elektronikus formában."
Az Alföldi márkanevű szaniter kerámiákra vonatkozó teljesítménynyilatkozatok az alábbiakban tölthetőek le:

Fali WC-k és lábon álló WC-k: Alföldi WC-k teljesítménynyilatkozata

Fali és lábon álló WC-k öblítőtartálya: Teljesítménynyilatkozat - Fali és lábon álló WC öblítőtartálya

Alföldi mosdók teljesítménynyilatkozat: Alföldi mosdók teljesítménynyilatkozata

Alföldi vizelde teljesítménynyilatkozat: Alföldi vizelde teljesítménynyilatkozat

Alföldi bidé teljesítménynyilatkozat: Alfoldi-bide-teljesitmenynyilatkozat.pdf

Alföldi monoblokkos WC-hez: Teljesítménynyilatkozat Alföldi monoblokkos WC-tartályhoz