Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Radiátorok

Cégünk az alábbi típusú radiátorokat forgalmazza:

Dunaterm, Star, Vogel&Noot.

A gyártói képviseletnél, nagykereskedőknél raktáron lévő (ún. járatos) méreteket 1-2 nap alatt beszerezzük, amennyiben nem járatos, gyártónál vagy nagykereskedőnél raktáron nem lévő méretet rendel, annak beszerzése (a gyártás/technológia miatt) több hétig is eltarthat.

A forgalmazott gyártmányok rövid bemutatása (logóra kattintással elérhető az adott gyártmány honlapja):

 

 

Dunaterm radiátorok:

Dunaterm radiátor A DUNATERM  acéllemez radiátort Európa egyik legkorszerűbb gyárában készíti a csehországi KORADO cégcsoport. A  nagy múltú (45 éves)  gyárat 2008-11 között korszerűsítették és azóta 4 soron 3 millió darab radiátort tudnak gyártani. Eddig a világ több mint 40 országában 25.000.000 radiátort értékesítettek.
A KORADO folyamatosan ellenőrzi a beszállított anyagok és a késztermékek  minőségét, miközben preferálja  a környezetbarát technológiák és anyagok alkalmazását. Rendelkeznek minden 10ev_garancia_piros.jpgfontosabb európai tanúsítással és minősítéssel  DEKRA, EN442, CE, RAL (német), BSI (angol), stb..
Valamennyi radiátor a Magyarországon jelenleg kapható radiátorok többségénél korszerűbb, kataforézises felületvédelmet kap. Ez a technológia biztosítja a stabil, korrózióálló, hermetikus, mechanikai hatásoknak is ellenálló alapozóréteg kialakulását a radiátor felületén. Ennek köszönhető a termékek hosszú élettartama. A DUNATERM radiátort néhány éve fejlesztette ki a gyár. A cél a minőség megtartása mellett a lehető legjobb ár-értékarány elérése volt. A világszerte eladott több mint 1.000.000 db radiátor bizonyítja, hogy sikerült az elvárásoknak megfelelni. ( A DUNATERM márkanevet csak Magyarországon és Romániában használják, a többi országban a termék más néven kerül forgalomba.)

Dunaterm radiátorok letölthető dokumentumok:

Dunaterm radiátorok teljesítménynyilatkozat

Dunaterm radiátorok Megfelelősségi nyilatkozat

Dunaterm radiátor árlista - 2015 (listaárak,méretek)

 

 

Vogel & Noot radiátorok

Vogel & Noot radiátorok A Vogel&Noot széles termékkínálata átöleli a fűtőtestek, a padlófűtések és a kéményrendszerek területét.

Mivel a gyártó a fejlesztései során nagy hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra, és arra, hogy egyedülálló tervezési megoldásokat alkalmazzon, a Vogel&Noot termékeit nagy megelégedettséggel fogadják a piacokon, mind a tervezők, a kivitelezők, mind pedig a felhasználok.

Kimagasló energiahatékonyság
Az innováció éllovasaként a Vogel&Noot kiváló komfortérzetet biztosító termékeket kínál a klímavédelemmel összhangban. 

Trend és design 
A Vogel&Noot fűtőtestek a legújabb trendeknek megfelelő formával, színválasztékkal és egyes design termékek esetében változatos mintázattal lakóterek díszei lehetnek.

Széles körű kínálat és szolgáltatás 
Teljes körű megoldásaival a Vogel&Noot nem csupán kiváló minőségű termékeket kínál az optimális fűtéshez, hanem kiemelkedő szakmai hátteret is biztosít.

Vogel & Noot termékkatalógusok:

Vogel & Noot lapradiátorok  Vogel & Noot T6 középcsatl.  V&N fürdőszobai

 

STAR acéllemez lapradiátorok:

TermoTeknik STAR acéllemez lapradiátor

 

 

 

 

 

 

Termoteknik STAR acéllemez lapradiátor tervezési segédlet