Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ariston kondenzációs kazánok

 

 

    

 


Árak miatt kérem hívja üzletünket! Tel.: +36-30/9588-788

 

 
 
 

 

 

 

Ariston fali kondenzációs készülékek:

 

Ariston Genus One kondenzacios kazan

Ariston Clas One kondenzációs kazán

 

Ariston Genus Premium Net kondenzacios kazan

 

 

 

Ariston Alteas One kondenzációs fali kazán

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENUS PREMIUM EVO EU

 

FALI KONDENZÁCIÓS KOMBI KAZÁN LCD KIJELZŐVEL

 

Ariston Genus Premium EVO EU

A Genus Premium Evo fali kazán az Ariston termékskálájának egyik legtökéletesebb kifejezése. A kondenzációs technológiának köszönhetően, felhasználva a füstgázok energiáját, egy olyan hőteljesítményt hoz létre, amely lehetővé teszi az (energia) veszteség megszüntetését, illetve a hagyományos kazánoknál magasabb hőteljesítmény elérését. A Genus Premium Evo még több szolgáltatást nyújt az innovatív technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy automatikusan beállítsa a működést a külső hőmérséklet, illetve a belső szobahőmérséklet változásai alapján, biztosítva ezáltal a maximum 35%-os energia megtakarítást egy hagyományos, régi generációs kazánhoz képest. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 3 különböző teljesítménnyel: 24-30-35 kW (zárt égéstér).

Ariston Genus Premium EVO EU

 

 

 

 

 

Ariston Genus Premium EVO EU - prospektus

Ariston Genus Premium EVO EU - Felhasználói kézikönyv

 

 

Ariston Genus Premium Evo kondenzációs kazán

CLAS PREMIUM EVO

KONDENZÁCIÓS FALI KOMBI GÁZKÉSZÜLÉK LCD -KIJELZŐVEL

Ariston Clas Premium EVO kondenzációs kazán

 

Az Ariston Clas Premium Evo falikazán új megoldást jelent az otthoni komfort területén és kiegészíti a kondenzációs kazánok kínálatát. Az innovatív technológia képes újra felhasználni a füstgázok energiáját, megnövelve ezáltal a hőteljesítményt és csökkentve az energia veszteséget. A Clas Premium Evo kiemelkedik az innovatív és kellemes design, illetve a kis méretek alapján, amely tulajdonságok miatt minden stílusú berendezés esetén alkalmazható. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24-30 kW (zárt égéstér).

Ariston Clas Premium EVO kondenzációs kazán műszaki adatlap

Ariston kondenzációs kazán prospektus

Ariston Clas Premium EVO kazán felhasználói kézikönyv

ariston_clas_premium_evo.jpg

 

CLAS PREMIUM EVO SYSTEM

KONDENZÁCIÓS FALI KOMBI GÁZKÉSZÜLÉK LCD -KIJELZŐVEL

Ariston Clas Premium EVO System kondenzációs kazán

Az Ariston Clas Premium Evo System falikazán új megoldást jelent az otthoni komfort területén és kiegészíti a kondenzációs kazánok kínálatát. Az innovatív technológia képes újra felhasználni a füstgázok energiáját, megnövelve ezáltal a hőteljesítményt és csökkentve az energia veszteséget. A Clas Premium Evo Sysytem kiemelkedik az innovatív és kellemes design, illetve a kis méretek alapján, amely tulajdonságok miatt minden stílusú berendezés esetén alkalmazható. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24-30 kW (zárt égéstér).

 

Ariston Clas Premium EVO System kazán műszaki adatlap

Ariston kondenzációs kazán prospektus

 

Ariston kondenzációs kazán

 

CARES PREMIUM

KOMBINÁLT ÜZEMŰ, KONDENZÁCIÓS FALIKAZÁN LCD KIJELZŐVEL

Ariston Cares Premium kazán

Az új Ariston Cares Premium kazán további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése – az összetevők optimális helyzete – folytán a készülék masszívabbá vált, s élettartama megnyúlt. Új belső elrendezésének hála, a szerelők és a felhasználók egyaránt elnyerik, amire leginkább szükségük van: az előbbiek munkája leegyszerűsödött, az utóbbiaknak a jövőben még kevesebb fenntartási költséget kell viselniük. Ez egyfelől annak köszönhető, hogy az összes alkatrészhez frontálisan, közvetlenül hozzáférhetünk; másfelől az új belső elrendezésből fakad, amely kifejezetten a szerelők igényeit tükrözi.
Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Cares Premiumot ráadásul további 11 000 órán keresztül tesztelték a legnehezebb munkakörülmények között, hogy nagyobb fokú megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosítsanak.
 

Ariston Cares Premium kazán műszaki adatlap

Ariston Cares Premium kazán prospektus

Ariston Cares Premium kazán

 

GENUS PREMIUM HYBRID

BEÉPÍTETT TÁROLÓS KONDENZÁCIÓS KAZÁN HŐSZIVATTYÚVAL

Ariston Genus Premium HybridAz Ariston legújabb fejlesztése a Hybrid, amely a kondenzációs és hőszivattyús technológiát egyaránt magában foglalja. A levegő-víz hőszivattyús technológia évek óta bizonyítja hatékonyságát, létjogosultságát, ám a magas beruházási költségek révén nem mindenki számára érhető el. A külső és belső egységből összeálló Hybrid kombi készülék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kondenzációs és hőszivattyús technológia minden előnyét kihasználja fűtési rendszerének kiszolgálására a maximális komfortérzet megteremtése mellett. A Hybriddel az eddig ismert gázkészülékekhez viszonyítva jóval több energiát tudunk megtakarítani, mivel a fűtési rendszer kiszolgálásához a gáz mellett a levegőből nyerhető hőenergiát is felhasználja, a használati melegvíz előállítása pedig a készülék kondenzációs részével történik.

Ariston Genus Premium Hybrid műszaki adatlap

Ariston Genus Premium Hybrid prospektus

Ariston Genus Premium Hybrid felhasználói kézikönyv

Ariston Genus Premium Hybrid CE tanúsítvány

Ariston Genus Premium Hybrid

 

GENUS PREMIUM EVO SYSTEM

KONDENZÁCIÓS FALI FŰTŐ GÁZKÉSZÜLÉK LCD-KIJELZŐVEL

Ariston Genus Premium EVO System kondenzációs kazán

A Genus Premium Evo System az Ariston termékskálájának legtökéletesebb kifejezése. A kondenzációs technológiának köszönhetően, felhasználva a füstgázok energiáját, egy olyan hőteljesítményt hoz létre, amely lehetővé teszi az (energia) veszteség megszüntetését, illetve a hagyományos kazánoknál magasabb hőteljesítmény elérését. A Genus Premium Evo System még több szolgáltatást nyújt az innovatív technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy automatikusan beállítsa a működését a külső hőmérséklet, illetve a belső szobahőmérséklet változásai alapján, biztosítva ezáltal a maximum 35%-os energia megtakarítást egy hagyományos, régi generációs kazánhoz képest. Rendelkezésre áll fűtést biztosító változatban 5 különböző teljesítménnyel: 12-18-24-30-35 kW (zárt égéstér) és előkészített a napkollektor rendszer vezérlésére.

Ariston Genus Premium EVO System kazán műszaki adatlap

Ariston Genus Premium EVO System szállitói megfelelősségi nyil.

Ariston Genus Premium EVO System Felhasználói Kézikönyv

Ariston Genus Premium EVO System kondenzációs kazán

 

CLAS B PREMIUM

KONDENZÁCIÓS FALIKAZÁN BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL (40 LITER)

Ariston Clas B Premium kondenzációs kazán

A beépített, 40 literes dupla rétegtárolóval rendelkező Clas B Premium kazánt a használati melegvíz intelligens vezérléséhez tervezték. Az új Clas B Premium kazánok, amiket felszereltek az új ABC System tároló rendszerrel, racionalizálják az energiafogyasztást és biztosítják az energia megtakarítást, amely a számlán is megjelenik. Ez az új rendszer, az Ariston rendkívüli technológiai fejlesztése ugyanis lehetővé teszi nagy mennyiségű meleg víz előállítását anélkül, hogy meg kellene várni, hogy a kazán a felmelegítse az összes vizet a kívánt hőfokra, így elkerülhető a felesleges energia felhasználás. A Clas B Premium rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24 és 35 kW (zárt égéstér).

Ariston Clas B Premium kondenzációs kazán műszaki adatlap

Ariston Clas B Premium kondenzációs kazán prospektus

Ariston Clas B Premium kazán Felhasználói kézikönyv

Ariston kondenzációs kazán szállítói megfelelősségi nyilatkozat

ariston-clas_b_premium-kazan.jpg

 

Ariston álló kondenzációs kazánok:

GENUS PREMIUM SOLAR FS

ÁLLÓ KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN BEÉPÍTETT RÉTEGTÁROLÓVAL, LCD KIJELZŐVEL, NAPKOLLEKTOROS RENDSZER CSATLAKOZTATÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉVEL

Ariston Genus Premium Solar FS kazán

 

 

 

 

Álló kondenzációs gázkazán beépített rétegtárolóval, LCD kijelzővel, napkollektoros rendszer csatlakoztatásának lehetőségével.

 

 

 

 

Ariston Genus Premium Solar FS műszaki adatlap

Ariston Genus Premium Solar Fs Felhasználói Kézikönyv

Ariston Genus Premium Solar Fs Prospektus

Ariston Genus Premium Solar Fs CE Engedély

Ariston Genus Premium Solar FS kazán

 

GENUS PREMIUM FS

ÁLLÓ KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN BEÉPÍTETT RÉTEGTÁROLÓVAL, LCD KIJELZŐVEL

Ariston Genus Premium FS kazán

 

 

Álló kondenzációs gázkazán beépített rétegtárolóval, LCD kijelzővel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ariston Genus Premium Fs műszaki adatlap

Ariston Genus Premium Fs prospektus

Ariston Genus Premium FS felhasználói kézikönyv

Ariston Genus Premium FS CE engedély

Ariston Genus Premium Solar FS kazán

 

GENUS PREMIUM EVO SOLAR FS

ALLÓ KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN BEÉPÍTETT RÉTEGTÁROLÓVAL, KÉNYSZER KERINGTETÉSES SZOLÁR-RENDSZERREL

Ariston Genus Premium EVO Solar FS kazán

Álló kondenzációs gázkazán beépített rétegtárolóval,kényszer keringtetéses szolár-rendszerrel.
Genus Premium EVO Solar FS falikazán új megoldást jelent az otthoni komfort területén és kiegészíti a kondenzációs kazánok kínálatát. Az innovatív technológia képes újra felhasználni a füstgázok energiáját, megnövelve ezáltal a hőteljesítményt és csökkentve az energia veszteséget. A Genus Premium EVO Solar FS kiemelkedik az innovatív és kellemes design, illetve a kis méretek alapján, amely tulajdonságok miatt minden stílusú berendezés esetén alkalmazható. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24-30 kW (zárt égéstér).

Ariston Genus Premium EVO Solar Fs műszaki adatlap

Ariston Genus Premium EVO Solar Fs prospektus

Ariston Genus Premium EVO Solar Fs Felhasználói Kézikönyv

Genus Premium EVO Solar Fs Szállítói Megfelelősségi Nyilatkozat

Ariston Genus Premium EVO Solar FS CE tanúsítvány

Ariston Genus Premium EVO Solar FS kazán

 

GENUS PREMIUM EVO FS

ALLÓ KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN BEÉPÍTETT RÉTEGTÁROLÓVAL

 

Ariston Genus Premium EVO FS kazán

Álló kondenzációs gázkazán beépített rétegtárolóval
A Genus Premium EVO FS falikazán új megoldást jelent az otthoni komfort területén és kiegészíti a kondenzációs kazánok kínálatát. Az innovatív technológia képes újra felhasználni a füstgázok energiáját, megnövelve ezáltal a hőteljesítményt és csökkentve az energia veszteséget. A Genus Premium EVO FS kiemelkedik az innovatív és kellemes design, illetve a kis méretek alapján, amely tulajdonságok miatt minden stílusú berendezés esetén alkalmazható. Rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24-30 kW (zárt égéstér).

Ariston-Genus_Premium_EVO_FS-Műszaki_Adatlap

Ariston Genus Premium EVO FS prospektus

Ariston Genus Premium EVO FS Felhasználói kézikönyv

Ariston Genus PremiumEVO FS Szállítói Megfelelősségi Nyilatkozat

Ariston Genus Premium EVO FS CE tanúsítvány

Ariston Genus Premium EVO FS kazán

 

Nagy teljesítményű kondenzációs kazánok:

GENUS PREMIUM HP EVO 45-150 KW

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FALI FŰTŐ KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN

Ariston Genus Premium HP EVO kondenzációs kazán

 

Létrehozva az eddigi legszélesebb termék palettát, az Ariston újratervezte és fejlesztette ipari teljesítményű kondenzációs kazán családját. A fejlesztéssel, a szerelők és végfelhasználók igényeinek még tökéletesebb kiszolgálása volt a cél:

• 45 kW - 150 kW termék kínálat

• kettős telepítési forma: iker - vagy soros kaszkád

• kaszkád kialakítás lehetősége 8 kazánig

• új rendszer szabályozás

• napkollektoros rendszer integrációjának lehetősége


Méretre szabott teljesítmény

Nagy alapterületű lakások, lakótömbök, középületek, kereskedelmi helyiségek vagy ipari létesítmények, mind élvezhetik azon központi fűtésrendszer összes előnyét, amelyet az Ariston új nagy teljesítményű kondenzációs kazánjaival alakít ki.

 

Ariston Genus Premium HP EVO kondenzációs kazán műszaki adatlap

 

Ariston Genus Premium HP EVO kondenzációs kazán prospektus

 

Ariston Genus Premium HP EVO kondenzációs kazán

 

Forrás: ariston.com

Ariston kondenzacios kazan

 

 

 

 

 

Menüpontok