Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Épületgépészeti rendszerek

A világpiacon megjelent számtalan épületgépészeti rendszer közül igyekeztünk a legjobb ár-érték arányú, illetve a legjobb minőségű rendszereket a palettánkra venni. Általában minden termékcsoportot lefedünk egy-egy kedvezőbb árú, de jó minőségű, illetve egy prémium minőségű, de drágább árfekvésű termékkörrel, hogy vásárlóinknak megfelelő választási lehetősége legyen. A forgalmazott termékek jellemzően rendszergaranciával is rendelkeznek.

Főbb forgalmazott épületgépészeti rendszer márkák: Geberit, GEBO, Pannonpipe, Viega, Wavin.

(Az adott gyártmány céglogójára kattintva átkerül a gyártó magyarországi képviseletének honlapjára, ahol megtekintheti a forgalmazott termékeket, illetve letöltheti a termékek katalógusait, műszaki leírásait). 

 

Geberit épületgépészeti rendszerekCégismertető:

  A Geberit konszern globális jelenlétével Európa piacvezetője az épületgépészetben. 1874-es alapítása óta mindig is a szektor úttörője volt, a vállalat átfogó rendszerű megoldásai új trendeket határoztak meg.

A Geberit 41 országban rendelkezik kereskedelmi egységgel. A kereskedelmi tevékenység leginkább a nagyobb európai piacokra koncentrálódik, ugyanakkor Közép- és Kelet-Európa, Franciaország, az Egyesült Királyság, az északi országok, Észak-Amerika, Kína, India és Délkelet-Ázisa még hatalmas lehetőségeket kínál. Az ázsiai és észak-amerikai piacokon a régiók speciális igényeit kielégítő, egyedi tervezésű termékeket forgalmaz. Ezen piacok támogatására a Geberit tudásközpontokat hozott létre Sanghajban és Chicagóban. 16 üzeme van a világ hét országában. A legfontosabb egységek Svájcban, Németországban és Ausztriában találhatók.

A Geberit úgy alakította ki termékpalettáját, hogy azokat újépítésű épületekben éppúgy lehessen használni, mint felújítási, vagy modernizálási munkák során. Termékei között megtalálhatók az épületgépészethez és a vizes helyiségekhez kapcsolódó termékek széles kínálata: öblítőtartályok és szerelési rendszerek, csaptelepek és öblítőrendszerek, lefolyók és vízelvezetők, zuhany-WC jellegű higiéniai berendezések. A Geberit márkajelzésű termékek innovatívak, tartósak, környezetbarátak és magas színvonalú megoldásokat kínálnak a kiskereskedőknek, a vízszerelőknek valamint egyéb szakembereknek és a végfelhasználóknak. 2011-ben megközelítőleg 30 ezer épületgépész mérnöknek, vízszerelőnek és építésznek oktattuk a Geberit rendszereket és szoftveres eszközöket a vállalat 25 európai és tengerentúli tréningközpontjában. 

A Geberit Group 6 ezer főt alkalmaz, 2011-ben eladásai 2,1 milliárd svájci frankot tettek ki. A Geberit központja a svájci Rapperswil-Jonában található és 1999 óta jegyzik a svájci tőzsdén.

 

Viega épületgépészeti rendszerekCégismertető:

Ma a Viega csoport 3.000-nél is több munkatársat foglalkoztat világszerte és a vezető szereléstechnikai gyártókhoz tartozik. A termékek gyártása négy német telephelyen történik; az észak-amerikai piacra szánt speciális megoldások az USA-ban, McPhersonban készülnek. Az alapvető kompetenciaként szolgáló szereléstechnika továbbra is a növekedés motorja. A csővezeték-rendszerek mellett az előfal- és víztelenítés-technika is hozzátartozik a termékprogramhoz. A választék kereken 17.000 olyan cikket ölel fel, amelyeket szinte mindenütt alkalmaznak: az épületgépészetben éppúgy, mint a közműellátásban vagy az ipari létesítmények és hajók építésénél.
 
A vállalatcsoport 1899-ben Attendornban (Németország) alakult. A váltókat már a 60-as években átállították a nemzetközivé válás irányába. Ma világszerte használják a Viega márkát. A forgalmazás túlnyomórészt az adott piacokon tevékenykedő saját forgalmazó szervezeteken keresztül történik.

2015. évi újdonságok a VIEGA termékpalettáján:

VIEGA katalógus - 2015. évi újdonságok