Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elektromos kazán bérlés

Tisztelt Ügyfeleink!

Üzletünkben 7kW-os és 14 kW-os teljesítmény igényű, a hagyományos fűtési rendszerekbe -pl. gázkazán meghibásodása esetén, vagy egyéb okból annak időszakos kiváltásaként- beköthető-beépíthető elektromos üzemű kazán bérelhető. Pontos feltételekről kérjük érdeklődjön üzletünkben.

Telefonszámunk: +36-30/9588-788

 

Elektromos kazán műszaki dokumentáció, bekötési segédlet (pdf)

Bérleti díj: 1.600 Ft/nap, a bérleti díj a várható bérlés időtartamára számítva előre fizetendő (utólagos pontosító elszámolással). A bérleti díj 27%-os mértékű ÁFA-t tartalmaz.

A bérlés további feltételei: személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása (igazolványszám rögzítésével), valamint 50.000,- Ft/elektromos kazán kaució bérlő általi letétbe helyezése a bérbeadónál a bérlés időtartamára, a kaució a bérlést követően - amennyiben nem történt elvesztés, rongálás vagy egyéb káresemény a kazánnal kapcsolatban - teljes összegben visszajár bérlő részére. Rongálás, elvesztés vagy egyéb károkozás esetén a károkozás értékéig a visszajáró kaució összege csökkentésre kerül a kár összegével, amennyiben a kaució összege nem elégséges az eredeti állapot visszaállítására bérlőtől követelhető a különbözet összegének megtérítése is! 

 

Mindenképpen ajánlott szakemberrel (víz-, fűtésszerelő, illetve villanyszerelő) elvégeztetni az elektromos kazán bekötését*!

Az elektromos kazán szakszerűtlen bekötéséből, illetve nem rendeltetésszerű működtetéséből eredő károkat a bérlő köteles viselni!

A keringtető szivattyúnak az elektromos kazánnal egyidejűleg működnie kell, erre a bekötésnél mindenképpen ügyeljenek!

*Ajánlott beüzemelő: Kaló Miklós, telefon: +36 20 / 383 11 94, E-mail: kalomiklos@freemail.hu

Egy bekötési minta a való életből:

Elektromos kazán bekötés - minta a való életből (katt ide)!

Elektromos kazán