Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csaptelepek

Az alábbi oldalon az általunk forgalmazott csaptelep márkák rövid bemutatását találhatja. A bemutatott márkák csaptelepeinek alaptípusait raktáron tartjuk, a különlegesebb, készlethiányos termékeket rövid határidőn belül beszerezzük. Raktáron nem lévő, rendelésre szállítható termékek esetében a megrendeléskor előleg fizetése szükséges, a termékek visszavásárlásra, cseréjére nincs lehetőség.

Gyártmányok, melyek alaptípusait raktáron tartjuk: Hansgrohe, Mofém.

Rövid szállítási határidővel beszerezhető egyéb gyártmányok: Grohe, Kludi.

Az általunk forgalmazott csaptelepek a kínai gyártmányokkal ellentétben esetleges meghibásodás esetén javíthatóak, az alkatrész utánpótlás biztosított.

 

hansgrohe-csaptelep.jpeg

 

A Hansgrohe csoport

A Hansgrohe, mint innovatív fürdőszoba és szaniterspecialista jelenleg kereken 3 450 dolgozót foglalkoztat a világ minden kontinensén. Tíz gyártóüzemével és 42 országban jelen lévő képviseleteivel a Hansgrohe csoport azon kevesek egyike, akik globális alakítói a szaniteriparnak.

A Hansgrohe család 2012. június 15-én ünnepelte 111. születésnapját. Az alapító Hans Grohe 1901-ben kicsiben, egy fémlemeznyomó üzemmel kezdte a Fekete-erdőben. A vállalat székhelye pedig még mindig az „ügyes Hans” választott hazájában található. Mára azonban az általa megteremtett márka világhírűvé vált: A „Made in Germany” minőségi igényű Hansgrohe-termékeket világszerte több mint 130 országban használják.

Forrás: www.hansgrohe.hu

 

 

 

      

Hansgrohe termékkatalógus: Hansgrohe termékkatalógus

 

 

mofem-csaptelep.jpg

TEKA MAGYAROSZÁG ZRT

A Teka Magyarország 2015-ben ünnepli fennállásának 115 éves jubileumát. Az 1900-ban az egykori Osztrák-Magyar Monarchia 
területén  alapított  vállalkozás  azok  közé  a  cégek  közé  tartozik, ahol a gyártás és termékfejlesztés kultúrája a kezdetektől fogva 
áthatotta annak működését. 
Az évtizedek  során felhalmozott tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra részévé vált. Ez a tradíció napjainkban is meghatározó, mely évről évre gyarapszik biztos alapot teremtve az elkövetkező évekre. Nem véletlen, hogy a céggel történelmileg szorosan összeforrt MOFÉM márkanevet oly gyakran az ipari Hungaricum jelzővel illetik.

A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév, nem csupán egy meghatározó fogalom a magyar szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásénak neveznek. Az alkotási vágynak, mely fontos mozgatója és értelme az emberi létnek. 
A Teka Magyarország mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei a fogyasztók mellett, a szakmai szervezetek által is megmérettetésre kerüljenek. Az elmúlt évtizedek alatt számos nagy presztízsű díj a bizonyítéka ennek. 2014-ben a cég ismét, immár harmad ízben Magyar Termék Nagydíj kitüntetésben részesült. A vállalat életében a minőség kiemelt szerepet tölt be. Nem véletlen, hogy az elsők között vezette be az integrált minőségirányítási rendszert vagy az automatikus felületkezelési technológiát Magyarországon. 

Forrás: www.mofem.hu